Описание

Насладете се на чист и ясен звук с помощта на този микрофон със защита от блокиране.Лесен за инсталиране и използване във всяка ситуация на шофиране.Идеално за автомобилни безжични гласови разговори с приятели или семейството.

Технически характеристики:

Честотен диапазон: 50 Hz-20 khz

Импеданс: 2,2 ККВ

Чувствителност: -32 db ± 3 db (0 db = 1 / daniela)

Фокус: ненасочена

Щепсел: около 3,5 mm / 0,14 инча общ plug

Канал: 2 щифта моно

Диаметър на проводника: около 2,5 мм / 0,10 инча екранирани кабели

Дължина на кабела: около 3 м / фута 9,84

Бележки:

1. Благодарение на цветовата температура на дисплея, камера, осветление и умения снимки и т.н. в снимки на някои стоки може да има малка разлика в цвета, а цветът зависи от самия продукт!

2. Поради различни ръчни измервания се допуска малка разлика в размера.

Опаковъчен лист:

1 * Автомобилен караоке микрофон

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Бърз монтаж: на Този автомобил микрофон малък и елегантен, можете да го прикачите към таблото на вашия автомобил, солнцезащитному козырьку или огледалото за обратно виждане.Той ще вземе звук ясно и хрустяще по време на движение.

2. Функция за защита от шума: Този автомобил микрофон притежава антиблокираща капацитет и нисък импеданс, които подобряват преноса на глас.Изящна изработка изработка и висока чувствителност на този микрофон, го правят най-добрия звуков ефект за вашата автомобилна аудио системи.

3. Бърз трансфер: Този автомобил микрофон осигурява точното предаване на данни и ясна ситуацията зад волана в резултат на високото качество на предаване на глас и технологии за намаляване на шума.Насладете се на гладко и безпроблемно общуване в пътя.

4. Многофункционален дизайн: С помощта на това устройство вие можете да се насладите на говорител по време на шофиране, да слушате и уточняване на GPS и лесно да управляват интелектуалната си гласова система.Това е безжична, компактен микрофон, който се свързва към аудиосистеме на вашия автомобил.

5. Идеален подарък за приятели: насладете се на удобство и качество на този автомобил микрофон, който ще подобри качеството на вашия глас и музика в двата автомобила.Това е задължително нещо, което за всеки, който обича да пее, да записва или да чатите в движение. .

Допълнителна информация

Името на марката

Ai CAR ЗАБАВНИ

Напрежение

12V

Специални характеристики

Стереомикрофон с микрофон и говорител

Тегло на продукта

50g

Името на модела

Авто караоке микрофон

Вид на продукта

Кабели, Адаптери и контакти

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5