Описание

Зареждайте своите устройства в движение с помощта на нашия зарядно за кола, USB!Благодарение на две пристанища QC3.0 нашето удобно зарядно устройство освобождава повече пространство в интериора на колата.Бъдете в сигурност, благодарение на защитата от прегряване, претоварване работен ток, презареждането и късо съединение.Идеално за автомобилни регистратори!

Технически характеристики:

Тегло и аксесоари: 30 грама

Материал волтметър: алуминиева сплав + TPU + мед

USB-вход: 12-24 В

Изход: QC3.0

Защита от обратна полярност: този продукт има защита от обратна полярност

Дължина на продукта: корпус изделия + 2 клеми

Измерено напрежение: 7-32 В

Използване на продукта: подкрепа за зареждане на мобилни телефони, таблети и автомобилни електрически уреди.Можете да инсталирате и използвате автомобили с работно напрежение 12 v И 24 V.

Инструкция за свързване на: червен проводник е свързан с положителен полюс на източник на захранване, а черен проводник е свързан с отрицателен полюс на източник на захранване.

Характеристики на продукта: Огнеупорна найлонов материал, няма мирис и е трайна.

Начин на инсталация: Моля, първо използвайте открывалку за дупки, отворете положение дупки, поставете продукта, а след това затегнете с помощта на резьбового монтажен пръстен!

Опаковъчен лист:

1 бр. * зарядно устройство за запалката на автомобил

2 бр. * Комплект за доставка

Вижте повече детайли за продукта

1. Широко приложение: Това зарядно устройство за автомобилни прикуривателей има широка съвместимост за бързо и безопасно зареждане на вашите смартфони, таблети, камери и автомобилни регистратори.

2. Освободете салона на автомобила: Нашето зарядно устройство за автомобилни запалки има плътно в близост дизайн, който да освобождава повече вътрешно пространство, и е подходящ за почти всички запалки, което ви гарантира по-голямо удобство по време на шофиране.

3. Удобна за зареждане: Това е практично USB-зарядно устройство за запалката на автомобил ви позволява да зареждате до две устройства едновременно, а бърза и стабилна зареждане го прави идеален за ежедневна употреба или пътни пътувания.

4. Сверхбезопасное и надеждно зарядно за кола, USB: Нашето зарядно устройство за автомобилни прикуривателей осигурява пълна защита от прегряване, претоварване работен ток, презареждането и късо съединение.Разчитайте на неговото сигурно и надеждно използване за всички ваши нужди и за зареждане в движение!

5. Подобрена charge: Благодарение на две пристанища QC3.0 това е зарядно за кола за прикуривателей осигурява бързо и ефективно зареждане на всичките си устройства, което позволява зареждате две устройства едновременно на пълна скорост, което го прави идеален спътник за вашите пътувания.

Допълнителна информация

Специални характеристики

Зареждане

Тегло на продукта

30g

Произход

Континентален Китай

Вид на материала

алуминиева сплав + TPU + мед

Името на модела

Зарядно за кола

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5