Описание

Полезно начин на приготвяне 30 минути или по-малко: благодарение на технологията rapid air сега можете да се наслаждавате на любимите си ястия без много калории.В тази аэрофритюрнице може да се пържи, пече, готви се на скара и се пекат почти без мазнина.

Модерен дизайн със сензорен дисплей: Елегантен и модерен външен вид благодарение на разширения на менюто на сензорния екран.Новите функции включват бутон "Старт / стоп", която позволява промяна на програмата в средата на цикъла, както и вградена функция за аларма, напоминающую за необходимостта да се разклатят съставки с интервали от 5, 10 и 15 минути.

8 предварително зададени опции за готвене и ръчно управление: 8 предварително програмирани функции на готвене, включително и пържени картофи / пържени картофи, свинско месо, пиле, пържола, скариди, торта, риба и пица.Или използвайте ръчното управление на настройките в съответствие с вашите нужди.Тази въздушна фритюрник с широк диапазон на температура от 180°C до 400 °F и таймер за 30 минути.

Комплект аксесоари в комплекта: Включва 8-инчов тавичка, 8-инчов форма за пай/пица, подложка, дюза с 3 шишове, средство за печене /загряване и силикон титуляр за тенджери.

Свързани книга с рецепти: Съдържа 50 рецепти, специално приготвени за фритюрниц GoWISE USA.от днес започваме с 50 пошаговых рецепти, за да научите всичко, което може да предложи своя нов кухненски приспособление.

Идеалният подарък за деня на майката; Зарадвайте своите майки тази семейна фритюрницей, която ще позволи лесно да се подготви полезни възможности за любимите си пържени ястия за 30 минути или по-малко.

Допълнителна информация

Мощност (W)

1w

Произход

Континентален Китай

Името на марката

Няма

Напрежение (V)

6V

Сменяеми плочи

Прес-форми за Печене / Панини

Брой парчета

2

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5