Описание

Забележка: Моля, проверете размерите и теглото на продукта и се уверете, че той е подходящ за вашето помещение.Консумирана мощност: 200 Вата. Хладилен Агент: R134a.

РАЗМЕР на ПЛОТА: Благодарение на елегантния дизайн това устройство ще впечатли вашите гости още преди това, тъй като те ще се опитат вкусни сладолед, което той се подготвя.Подходящ размер за всички плотове в дома си.

БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО: само на 15 минути вие ще се насладите на леко хрупкав лед, същата като на любимо сладолед от любимия си ресторант.

ПРЕНОСИМОСТ: Компактна конструкция плотове се свързва към всеки електрически контакт в дома и може да бъде взета със себе си в следващия поход или в багажника.Връзка към водопровод и канализация, не се изисква

Висока производителност: произвежда 44 кг. лед на ден, и тава 3 кг. едновременно.

Автоматично почистване на собствената си личност: натиснете "Изчисти" бутона, за да влезете в автоматична функция за почистване.Голямо прозорче и лампички съобщават ви, когато кошница с пълнеж или когато се нуждаят от повече вода, докато неизползван ледът се топи обратно в резервоара за по-нататъшна употреба.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Името на марката

NoEnName_Null

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5