Описание

Повишете комфорта на вашия автомобил с помощта на тази дишаща и лесна за облицовки на централната конзола.Тя бързо нажимается и борби, като същевременно осигуряват спокойствие по време на шофиране.Никакви инструменти или лепило не се изисква, просто инсталирайте, и се наслаждавайте.Идеален за джипове и ще се превърне в чудесен новогодишен допълнение към вашето пътуване.

характеристика:

Материал: еластична тъкан

Размери: (прибл.)32.5*20*4.5 см/12.8*7.87*1.77 инча

Опаковъчен лист:

1 бр. x защитник на автомобилния подлакътник

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.

Поради различни измервания ръчно допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Отличен комфорт: Изработен от приятни за кожата и мека еластична тъкан с въздушен слой, този калъф за подлакътник дишащи и удобни за използване по всяко време на годината.Той е прилепен към подлокотнику на вашия камион и го предпазва от замърсяване и износване.

2. Завърти и подпрыгивайте: насладете се на перфектен комфорт и подкрепа с нашите чехлами за оръжие.Сърцевината от пяна с памет ефект позволява завъртете до по воля, без деформации и бързо да приема първоначалната си форма.Разглеждане на божествена мекота и комфорт през целия ден.

3. Лесно монтиране: просто инсталирайте капака на подлакътника - никакви инструменти или лепило не е необходимо!Еластична конструкция лесно да се адаптира подлакътник с всякакъв размер.

4. Уникален подарък: Изработен от мек и траен материал, този калъф за подлакътник на камион създава усещане за уют и релакс на вашата ръка по време на шофиране.Дали за рожден ден, ден на благодарността, нова година или коледа, този калъф за подлакътник ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство, които имат камион.

5. Широко се използва: идеален за шофьори на всички видове превозни средства - от джипове до кемперов, от кабриолети до ванове RV - този калъф за подлакътник е идеалното допълнение, за да си пътуване по-комфортни.

Допълнителна информация

Пълнител

ПАМУК

Името на модела

Възглавница за автомобил подлакътник

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5