Описание

Описание:

Вашият автомобил ще бъде много красиви и спретнати, след като поставите в автомобил тава за хранене с различни предмети.

Тава с автоматично подстаканником лесен за използване и можете да го вземете със себе си в колата, където и да отидете.

Поддържа ред във вашата кола, камион, автомашине или превозното средство, за бягство.

Спецификация:

Наименование: автомобил държач за чаши вода

Материал: PP, PE

Размер: както е показано

Опаковъчен лист:

1 * автомобилен държач за чаши вода

Забележка:

1. Скоба останалите главата може да е инсталиран правилно само при спазването на всички следващи условия: 1. Облегалката за глава е подвижна. 2. Разликата между длъжностите останалите главата е около 3,15-7,08 инча.

2. Поставка за чаши, предназначени за съхранение на напитки и чаши за вода с диаметър на дъното, не повече от 3 инча.Препоръчва се за сгъване на тавата за хартия, когато не се използва, избягване на сблъсък.

Вижте допълнителна информация за продукта

1. Безопасен материал: Авто тава е изработена от полипропилен и полиетилен.Той е движещата покритие, без остри ръбове.Той е устойчив на абразия, здрав, твърд, и не е лесно да се прекъсне.

2. Спестяване на пространство: автомобили тава за хранене ефективно спестяване на пространство в помещение или на открито, така че можете да подредите различни неща, не заема много място.Те са чудесна декорация за вашия автомобил.

3. Лесно да се заеме със себе си: лек дизайн позволява лесно да се движат тава с автоматично подстаканником.Можете да вземете всичко, което искате, във всеки удобен момент.

4. Най-добрите подаръци: поставка за чаши за кола е идеален за вас, вашето семейство и вашите приятели.Също така можете да направите уникални подаръци за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Ден на св. Валентин и Нова година.

5. Широкото използване на: Автомобилни табла за хранене е много подходящ пътниците отзад за гледане на филми, четене на електронни книги, игри и така нататък по време на пътуване.В него можете да сложите закуски, ключове и телефон.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Вид на материала

ПАМУК

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5