Описание

Универсални мултифункционални бутони на волана, оборудвани с безжичен контролер за навигация, с голям екран, Android

Универсална бутон за управление на волана колело на колата Характеристики: - Лесна инсталация и премахване. -Този контролер е гъвкав, не е нужно да се свали оригинално управление от волана, за да го работи. -Може да поддържа 8 бутони, които отговарят на общите изисквания на автомобила. -Супер сензорен дизайн, малко пространство, страничен бутон, няма да доведе до неправилна работа при управлението на волана. -Вграден дизайн дъга, е съвместим с различни автомобилни рулевыми колела, не влияе върху капака на волана. -Като гъвкавост, определени по протежение на волана по ваш избор, на този контролер е лесен за използване и полезен софтуер за сигурност на вашето шофиране.

Параметри: Материал: ABS + PC Цвят: черен Форма: кръгла Брой бутони: 8 бутони за управление на волана колело Размер: 5,5x7,5 см/2,2x3 инча и Функция на бутона включва: предишната песен, на следващата песен, Vol-/ Vol +, възпроизвеждане / пауза, за да отговори на обаждане, затвори телефона.Работна температура: -20 ℃ ~ 85 ℃

Инструкции за инсталиране: 1. Отворете настройките за навигация. 2. Влезте в интерфейса на обучение за управление на навигационната страна. 3. Кликнете на съответната функция на фигура. 4. Щракнете върху бутона на дръжката на контролера. 5. Когато приключите, щракнете върху Запиши.

Пратката включва: 1 х безжичен контролер

Забележка: За този продукт изисква батерия № 3.Предлага се без батерии.

Допълнителна информация

Името на модела

На волана на автомобила

Вид на продукта

Дистанционно управление

Произход

Континентален Китай

Вид на материала

ABS + PC

Името на марката

isfriday

Името на цвета

Черен

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5