Описание

Разделителната уплътнение 3X 302LW07100 ADF за

Kyocera C2060 C2126 FS 1128 1130 1135

Нашите услуги

* Ние можем да гарантираме, че качеството отговаря на професионалните тестове, като тестове black, gray, ghost, blank и word.

* Всички наши продукти минават 100% на предварителна проверка преди изпращането от завода, при това процентът на брак е по-малко от 1%.

* Ние гарантираме 100% за замяна или възстановяване на сумата за всякакви дефектни изделия.

Ярки цветове, блясък и автентичност.Натуральность и дълголетие.

* Ако не можете да намерите желания от вас продукт в нашия магазин, можете да се свържете с мен възможно най-скоро.Имаме толкова много стоки, които ние не можем да изгради връзки към всички.

Опаковане и доставка

* Детайли на опаковане: Неутрална опаковка, основана на различни продукти и в различна опаковка.Стока ще бъде опакована преди доставка.Обикновено ние покриваме ги " източнобеломорски район и се поставят в картонени кутии за гарантиране на сигурността.

* Транспорт: В съответствие с желанието на клиентите, има различни начини на транспорт.Ако е куриер, можем да организираме за вас доставка на FedEx /UPS /DHL.Ако имате собствен спедиторът е в Китай, ние можем директно да изпратите пратката от тях!!Най-доброто условие е наличието имате права за спедиция и внос.

Що се отнася до допълнителни отстъпки:

* Като фабрика в Китай, ние винаги се придържа към концепцията за големи количества и ниски цени при продажба на продукти.Така че, ако имате голям потребителското търсене и имате нужда от допълнителни отстъпки, моля, свържете се директно с нас!

* Един и същ продукт може да има различно качество на избор, и разни качество отговаря на различни цени.Така че ние със сигурност можем да ви снабди най-икономичен продукт в съответствие с вашите нужди.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Тип

Чип касета

Името на марката

Hechco

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5