Описание

Описание:

Използва висококачествени суровини.Ключодържател за тревога няма мирис и е безопасна за употреба.Висока якост, лесно се разгражда, здрав и издръжлив.Можете да го дари своите семейства, приятели или други близки на Хелоуин, Коледа, карнавал, рождени дни и Ден на бащата.

Спецификация:

Име на продукта: ключодържател за аларма

Материал на продукта: ABS + мобилен

Размер на продукта: около 30 * 107 мм / 1,18 * 4,21 инча

Тегло на продукта: около 50 г

Цвят на продукта: черен, бял, розов, син

Силата на звука на продукта: 120-140 (db)

Работно напрежение: 6 (В)

Функция за осветление: осветление на бели крушки

Опаковъчен лист:

Алармена система за сигурност * 1

Обтегач стена за катерене * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте повече информация за продукта

1. 【Здрав материал】 С използване на суровини, съставки от най-високо качество.Ключодържател за тревога няма мирис и е безопасна за употреба.Той е здрав, това не е лесно да се прекъсне, той е стабилен и траен.

2. 【Led светлини с висока интензивност】 Сирена самозащита с led лампи с висока интензивност.Много силна (до 1000 фута).С висока здравина (защита от атмосферни влияния).Оборудван е с батерия CR2032, той е много издръжлив и има дълъг срок на служба!

3. 【Широко се използва】 Елегантен пръстен за ключове за всички охранителни аларми.Аларма ще ви помогне бързо да получите необходимата ви помощ.Възрастните хора често я използват, за да търсят помощ, когато те падат, се чувстват несигурни, са под атака или инцидент.

4. 【Вземете го с вас навсякъде】 ключодържател-аларма за жени могат да носят със себе си у дома, в училище или в пътуване, защото той е преносим и достатъчно лек, е лесно да се държи в ръка.Можете да го носите със себе си навсякъде, ако се сложи в чантата си.

5. 【Идеален избор за подарък】 За Хелоуин, Коледа, карнавал, рождени дни и бащата на Ден можете да дадете ключодържател-аларма Scream Safe техните семейства, приятели или други близки.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Тип

фенерче

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5