Описание

Авто електрическа кана обем 12/24 от неръждаема стомана 750 мл, авто чайник, бойлер с автоматично изключване, кана с нагревател, защита от варене на сухо, нагревательная пътна чаша, кана за бързо варене

Характеристики:

1. Бързо загряване: Този автомобил електрически чайник се нагрява до температурата на кипене за 25 минути на автомобили на 12 и на 15 минути, в автомобилите на 24, така че можете да се насладите на топла вода по всяко време и на всяко място.

2. Автоматично изключване на захранването и указание: Тази автомобилна кафеена чаша оборудван с функция за автоматичен контрол на температурата, която забранява на храна при температура 100 ° C и автоматично се нагрява, когато температурата на водата падне под 90 ° C. Функция светлинна индикация удобна за използване от потребителите.Функция светлинна индикация удобна за потребителите.

3. Важни предпазни мерки за безопасност: Преди употреба почистете чаша за вода с автоматично подгряване сухи, а вътрешната част може да се изплаква с вода.Използвайте само посочения източник на захранване 24 /12, подходящ за такива превозни средства, като камиони, автобуси, кораби, леки коли и джипове.Избягвайте сухо печене и се уверете, че нивото на водата е под 3 см от ръба на чашата.

4. Мерки за безопасност: да се Съхранява автоматично edelstahl wasserkocher elektro на безопасно разстояние от източници на топлина, избягвайте силни удари и да го съхранява на място, недостъпно за деца да се избегне изгаряне.

5. Преносим спътник в пътуването: Този автомобилен electric kettle, идеален за пътни пътувания, къмпинг и други туристически приключения, като същевременно осигуряват удобството на топла вода по всяко време и на всяко място.

Спецификация:

Произход: Китай

Сертифициране: ЛИПСВА

Обем: 500 мл-1 л

Режим на захранване: 24 vdc

Размер: неръждаема стомана + пластмаса

Капацитет: 750 мл

Размер: 22*8.5*8.5 см/ 8.66* 3.35* 3.35 инча

Напрежение: 12 v и 24 В (захранва от изхода на запалката)

Мощност: 120 W (мощност 12 В) и 240 W (мощност 24 В) (преди снимките, моля, потвърдете, дали автомобилът е оборудван с устройство за защита от прегряване, ако има устройство за защита от прегряване, не може да се използва директно с прикуривателем.)

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 X Авто Чайник

Допълнителна информация

Сертифициране

Няма

Името на марката

alloet

Напрежение (V)

12V

Произход

Континентален Китай

Обемът на

1Л, 750 мл

Обем

500 мл-1 л

Напрежение

12V and 24V (Cigarette lighter socket power)

Материал

неръждаема стомана + пластмаса

Мощност (W)

120 W

Размер

22*8.5*8.5cm/8.66*3.35*3.35in

Начин на нагряване

Plug отопление

Режим на хранене

24 vdc

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5