Описание

Специален Главоболие HD дисплей Автомобилен Въздушен километража led дисплей Интелигентен Електронен Скоростомер главоболие дисплей за Tesla Model 3 Model Y

Характеристика:

1. Синхронизирани информация: Този цифров дисплей HUD може да се синхронизира скоростта, положението на предаване, мигачи и останал на нивото на зареждане на батерията чрез предоставяне на машинистите на изчерпателна информация в реално време.Той автоматично се включва и изключва с помощта на централна панел за управление, осигуряване на удобно управление.

2. Автоматично конвертиране на дисплея скорост: централен дисплей автоматично отговаря на системния дисплей на скоростта.Ако системна скорост се показва в мили в час, тя ще се показва мили в час, едновременно показване км/ч. Тази функция осигурява съвместимост с различни единици на измерване и позволява лесно четене на показания.

3. Сензор за въздух с дисплей с висока разделителна способност: Този специален централен дисплей, снабден с специално разработен за кола высокотемпературным елемент на визуализация, осигурява показване на сензора въздух с дисплей с висока разделителна способност.Той осигурява ясни показания, дори в трудни условия, като същевременно осигуряват оптимална видимост.

4. Елегантен дизайн, не загораживающий преглед: Разработена на базата на оригинални данни на автомобила, този цифров скоростомер се отличава с елегантен и минималистичен дизайн, който не загораживает преглед на водача.Може да са се вгради в таблото, създаване на безпроблемна интеграция.Дизайнът на Mini също така гарантира, че той няма да попречи на работата на климатика на колата.

5. Лесна инсталация и съвместимост: Автомобилен въздушен километража предлага скрит метод за инсталиране, премахване на необходимостта от пробиване или увреждане на кабели и оригиналния дизайн на автомобила.Тя може лесно да се инсталира, не предизвиква проблеми със съвместимостта.Неговата опростена система гарантира стабилност и надеждност.

Спецификация:

Произход: Китай

Кабелна или безжична: wired

Име размери: 87,5 x 22 x 17,8 мм/3,4 x 0,9 x 0,7 инча

Материал: ABS + PC

Цвят: черен

Тип на екрана: led

Резолюция: HD

Приложими модели: за Tesla, модел 3 Модел Y 2019-2022

На страничния прозорец информация: скорост, предаване, мигач, останалата част на батерията, за напомняне за врати, напомняне за колана за безопасност

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 x Мейнфрейм + проводник в един флакон

1 x железен лост

1 x Ръководство за експлоатация

Допълнителна информация

Кабелна или безжична

С КАБЕЛ

Произход

Континентален Китай

Името на марката

ВОДУЛ

Името размер

87,5 x 22 x 17,8 мм

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5