Описание

Характеристики:

Това бижу с класически елементи сезон на духове, като паяци, създава вълнуваща атмосфера на Хелоуин.Изработени от трайни материали, този декор под формата на джудже ще продължи дълги години и да се превърне в уникален подарък за всеки любител на Хелоуин.Използвайте го за декорация на закрито или открито пространство или дори давате на друг.

Спецификация:

Име: Декор под формата на gnome за Хелоуин

Материал: плат + пълнител

Размер: около 32 * 14 * 8 см/12.6*5.51*3.14 инча

Тегло: около 150 г

Списък на продуктите:

1 * Декор под формата на gnome за Хелоуин

Бележки:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимката.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Изключителна изработка: Тези джуджета на Хелоуин могат да се похвалят с феноменален дизайн с елементи, вдъхновени Хэллоуином, като паяци.Неговото безупречно изпълнена функции го превръщат в идеален обект за дома интериор или страхотен подарък за вашите любими хора.

2. Атмосферата на Хелоуин: Този гном на Хелоуин ще стане прекрасно допълнение към вашия декора на Хелоуин, тъй като той създава ужасна и празнична атмосфера благодарение на черни и оранжеви цветове, дълга брада и заострена шапка.

3. Устойчива материя: Изработена от висококачествена тъкан, това е играчка за декор във вид на елф върху Хелоуин сигурна и трайна, я лесно выцветить или се деформира, което я прави идеален спътник за приключения на вашето дете.

4. Чудесен подарък: Нашата мека играчка джудже ще стоплят сърцата на вашите близки по време на Хелоуин, празници и партита.Дайте уникален приятен чар на тези, които обича странен декор.Внимавайте, тъй като лицата им светят от щастие.Ще се превърне в чудесен подарък за близки и приятели, които обичат джуджета и приказки.

5. Комплексно използване: Ето един добър декор за джуджета.Идеален за ежедневно оформяне на кафенета, барове, магазини, хранителни стоки, сувенири или други заведения, както и на домове, офиси или хотели.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Материал

Пластмаса

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5