Описание

Луксозна възглавница за шията, за автомобилни седалки, кожена облегалка, пяна с памет ефект, дишаща шейная цилиндрична възглавница, защита на останалите главата офис стол

Функция:

Висококачествен материал: Висококачествена кожа има перфектен допир и подобрява дишането.Възглавница за шията, изпълнен с памук Cloud silk, който е мек и удобен и ви дава възможност бързо да се вдигне трехточечное натиска на главата, врата и раменете.

Ергономия: Цилиндрична възглавница за врата е с ергономичен дизайн, 3-точка на цялостна подкрепа, която може да съответства на извивката на шията под различни ъгли, пълен комплект за намаляване на въздействието, триизмерна подкрепа на главата, шията, раменете и облекчаване на мускулно напрежение.

Лесна инсталация: Отзад на подголовнике са регулируеми ластични презрамки, които лесно и бързо се инсталират, а ракита веревочная стикер на велкро лесно се закрепва към седалката.

Приложение: Автомобили облегалката за глава с регулируеми еластични презрамки, подходящ за повечето автомобилни седалки, може да бъде осигурено на различни автомобилни седалки, проходимост и камиони, седалки за въздухоплавателни средства и др Осигурява мека подкрепа за врата и главата, което прави пътуването по-безопасно и комфортно.

Параметри: Материал: изкуствена кожа и дишаща материя Цвят: черен, черен-червен, бежов, оранжев, сив Размер: приблизително 420 * 130 мм

Пратката включва: 1 бр. възглавница за врата

Допълнителна информация

Материал

Изкуствена кожа

Произход

Континентален Китай

Името на марката

isfriday

Пълнител

Натурално влакно

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5