Описание

Държач за гейминг слушалки, противоскользящий скоба за слушалки, лесен за употреба аксесоари за съхранение на конзолата PS5, рафтове за изложбата на стоки

Характеристика:

1. Закачалка за слушалки: Тази закачалка, проектиран специално за PS5, за да пазят слот слушалки внимателни в ред и в рамките на reach.

2. Стилен дизайн: Елегантен и стилен дизайн на този на притежателя за слушалки ще допълни вашата игрова конзола, което му придава нотка на изтънченост.

3. Лесна употреба: Благодарение на прост процес на инсталиране, този багажник за изложбата стоки могат да бъдат лесно приложени към горния край на конзолата за PS5.Силиконовата уплътнение от вътрешната страна на закачалки защитава вашата конзола от драскотини или щети.

4. Спестяване на пространство: Тази група за слушалки помага за поддържане на вашата детска станция организирана и без елементарно, спестявайки ценно пространство за други важни аксесоари.

5. Здрава конструкция: Изработени от висококачествени материали, тази закачалка за слушалки е предназначен за по-дълъг живот и могат да издържат теглото на по-тежки слушалки.

Спецификация:

Модел: TP5-0595

Приложимо: за PS5

Област на приложение: стойка за слушалки

Тегло на продукта: 28 грама

Размер на продукта: около 115 * 40 * 33 мм/4.52 * 1.57 * 1.29 инча

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х Поставка За слушалки

Допълнителна информация

С USB

No

Произход

Континентален Китай

Името на марката

VKTECH

Тип аксесоари

Мобилен скоба

Съвместим марка/ модел

Sony

Номер на модела

Монтиране на стойка за слушалки

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5