Описание

1. 【Защо избират свободни снопчета мигли】CoMango 144 бр. свободни снопчета мигли в красива квадратна кутия, занимающей по-малко място; връзка на миглите е извлечен от лепилен ленти, предотвратява увреждане на корена греди на миглите, когато клиентите се отстранява тънки снопчета мигли със самозалепващи се ленти за мигли, което спестява значително време и предотвратява ненужното удължаване на миглите със собствените си ръце.

2. 【Ще доведе ли помещение 144 греди на миглите в малка кутийка до промяната на формата на лъч на миглите?】 Отговорът е - не.Специален процес, отопление CoMango прави къдря и форма наращенных миглите са по-устойчиви.Дори ако потрете ръцете си, ще ви бъде лесно да промените огъване и формата на отделни греди на миглите.

3. 【Начин на приложение】 Нанесете спирала-пръчка cluster lash лепило на вашите естествени мигли и изчакайте около 30 секунди.След това извадете снопчета мигли C / D curl от кутията и се прилага връзка миглите на вашите естествени мигли в разстояние на 2-3 мм от век!Най-накрая започнете новия ден с нови миглите!

4. 【Удобни и многократна употреба】: Снопчета мигли CoMango имат сверхтонкую лента и много леки.Удобни за носене през целия ден и цялата нощ.Отделни фалшиви мигли може да се използва повторно до 5-8 пъти, ако за тях се грижи добре.

5. 【Политика на връщане със 100% гаранция】: Ние сме професионален производител на фалшиви мигли.Ако не сте напълно доволни от нашите натрупване на миглите, моля, свържете се с нас.Ние ще ви възстановим парите без никакви изключения.

Допълнителна информация

CN

Шандонг

Номер на модела

CM01/CM05/40D

Тип на фалшиви мигли

Клъстер мигли

Лентата за фалшиви мигли

Пластмасова черна лента

Произход

Континентален Китай

Името на марката

CoMango

Броят на части

Една единица

Производствен процес

Ръчна изработка

Материал на фалшиви мигли

Синтетична коса

Вид на фалшиви мигли

Удължаване на миглите

Вид на продукта

Удължаване на миглите

Стил на фалшиви мигли

Перекрещивающиеся

Дължина на фалшиви мигли

над 1,5 см

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5