Описание

Защитете децата си и спестете пари с помощта на нашия регулатор на детски предпазни колани срещу задушаване.Той е широко съвместим и осигурява безпроблемно пътуване.Той не е деформиран и не се повреждат по време на употреба, което ви осигурява пълно спокойствие.Осигурете безопасността и комфорта на децата си за всички пътувания.

Спецификация:

Наименование: регулатор на предпазен колан

Материал: ABS

Приложимо: Общо

Функции: Регулиране на позицията на седене, предотвратите свиване на шията и да го замени детско столче

Опаковъчен лист:

1 х регулатор на предпазен колан

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. За Защита на врата: предпазва от травми и дискомфорт.Този регулатор задържа колан далеч от лицето, шията и гърдите, намалява триенето и предотвратяване на задушаване.Той предпазва врата на бебето от наранявания по време на аварийно спиране, което ви позволява да управлявате колата със спокойна душа.

2. Икономичност и практичност: не е необходимо да се закупи допълнително детско столче.Инвестирайте в нашият регулатор на предпазния колан за по-удобно с кола, едновременно обеспечивайте сигурността на възрастни и деца с различен ръст и тегло, а също и да спестите място и разходи.

3. Удобен регулатор колан за безопасност: този продукт ви позволява да регулирате колан в желаната позиция, което прави вашето шофирането по-комфортно и безопасно.Той е напълно съвместим с повечето предпазен колан и може да се монтира на всеки автомобил само за няколко секунди.Никакви средства не се изисква.

4. Повишена защита: осигурете безопасността на вашето бебе по време на път в колата с помощта на нашия регулатор на колана.Благодарение на разумното дизайн каишка за сигурност не катастрофи в областта на шията или лицето.Това е лесно и удобно преносимо устройство носи със себе си, предоставяне на безгрижно пътуване и спокойствие.

5. Здрав материал: съживете шофиране с помощта на нашия регулатор на колана.Изработени са от висококачествен материал ABS, той обещава несравнимо трайност и здравина, като се гарантира, че той не е деформиран и няма да получи увреждане при ежедневна употреба.Насладете се на комфорт благодарение на елегантния дизайн и надеждна фиксация.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5