Описание

Насладете се на удобна и стабилна безжична връзка с други устройства.Този приемник поддържа автомобилни разговори за хендсфри и осигурява високо качество на звука с по-подробна информация.Лесен за инсталиране и използване, той ще стане идеален спътник за вашите пътувания.

Технически характеристики:

Заглавие: Безжичен автомобилен приемник

Интерфейс: USB

Да се свърже и да играе: щепсела и да играе.

Външно захранване: без външен източник на захранване

Скорост: 80 M (Mbps)

Ефективен работен радиус: 10 (м)

Стандарт БТ: 5,3

Работна честота: 2,4 G (Mhz)

Опаковъчен лист:

1 * Безжичен автомобилен приемник

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Безжична удоволствие: Насладете се на удоволствието от слушане на безжична музика в колата си с помощта на тази безжична автомобилен приемник.Той свързва вашите устройства с помощта на стабилна и високоскоростна технология БТ 5.3, осигурявайки ниска забавяне и високо качество на звука.Безжични развлечения, достъпни само с едно кликване.

2. Разнообразие от приложения: използването на безжични автомобилен приемник можете да се свържете и да превключвате между различни устройства, като преносими компютри, таблети, мобилни телефони и др.Насладете се на удобството и качеството на безжичен звук в колата си или на друго място.

3. Обадете се по хендсфри в колата: безопасно и удобно да общувате с вашите контакти по време на шофиране, без да пропускате важни обаждания или съобщения.Нашият безжичен автомобилен приемник, оборудван с функция "свободни ръце", която ви позволява да отговорите на повикване или да отхвърлят ги само с едно докосване, а също така и вграден микрофон, осигуряващ ясни качество на звука.

4. Голям диапазон на предаване: Този безжичен автомобилен приемник малък и лек, така че лесно можете да го носите със себе си, където и да отидете.Той се поставя във всяка кола и не пречи на шофирането.Можете да се насладите на ясни и стабилни сигнал, който се простира на разстояние до 10 метра, които осигуряват пълно покритие на дома и удобни предаване на разстояние.

5. Чист и ясен звук: Този безжичен автомобилен приемник е снабден с интелигентни шумопотискане и внимателна настройка, които подобряват качеството на звука и намалява фоновия шум.В него се използва най-модерната технология за намаляване на шума за запазване на по-голяма детайлност на звука и премахване на нежелания шум.Благодарение на технологията CVC можете да чуете по-ясни звуци и да се наслаждавате на музика или разговори без никакви смущения.

Допълнителна информация

Тегло на продукта

1.00kg

Името на марката

Ai CAR ЗАБАВНИ

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5