Описание

Описание на продукта:

1. Име на продукта: преносим бележник, портативен тетрадка за записи

2. Размери на продукта: 50 бр., размерът на тази тетрадка е около 7x4x2,3 см/2,76x1,57x0,91 инча.

3. Стил изделия: бележник за водене на записки

4. Цвят на продукта: жълт, зелен, син, розов, оранжев, бял

5. Материал: хартия

Характеристики на продукта:

1. Изискан и портативен: Този портативен преносим компютър се отличава с компактен дизайн, което го прави идеален за носене.Той е малък и лек и можете да го сложите в джоба, чантата или портфейла, за да по всяко време да следват вдъхновение и важни дела.

2. Многофункционален дизайн: Notepad е проектиран във формата на листа, с помощта на който лесно можете да добавяте, премествате или изтривате страници, което го прави удобен и бърз.В същото време той е с дизайн, подобен на картата, където на всяка страница може да се извлича независимо, като на пощенска картичка, която улеснява достъпа до нея или за съвместно ползване по всяко време.

3. Сладък и творчески на външния вид: Външният вид на лаптопа е направена в ярки цветове, които придават му е жива и приятна атмосфера.Той не само практични, но и може да се превърне в моден аксесоар или малък подарък.

4. Висококачествени материали: Notepad е изработен от висококачествена хартия и екологично чисти материали, които са гладки и издръжливи, както и равномерен почерк.В същото време външния вид материал е издръжлив и траен, които могат да издържат на продължителна употреба и триене.

Внимание:

1.Както всички ние знаем, че на различни компютри се появяват различни цветове, и реалния цвят може да се различава от по-долу изображения.

2. Поради ръчно измерване на размер, може да има отклонение от няколко сантиметра

Комплектът включва:

бележник за водене на записки, 1 бр.

Благодаря ви за подкрепата!Добре дошли на покупка от нас!ако искате да си купите повече, отколкото сме предоставили, моля, свържете се с нас.Добър ден!

Допълнителна информация

Номер на модела

Portable Notepad, Word Book

Произход

Континентален Китай

Стил

Бележник за водене на записки

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5