Описание

Описание:

Овлажняващ масло за устни подхранва и овлажнява устните, придавайки им пухлость.Подчертайте линията на устните, направете устните по-ярка и эластичнее, защитете устните и да ги направи меки като на бебе.Идеална като подарък за майки, любовници или приятели.

Спецификация:

Име на продукта: Овлажняващ масло за устни

Сума нето: 5 мл * 8 бр.

Опаковъчен лист:

Овлажняващ масло за устни * 1

Вижте повече детайли за продукта

1. 【Създаване на пълни устни】 За създаване на формата на устните хидратиращ масло за устни хидратира и подхранва устните.Осветлите линия на устните, придайте устните повече цвят и еластичност, защитете ги и ги направи меки като на бебе.

2. 【Антипригарный състав 】 В увлажняющем масло за устни се използва антипригарный състав, което го прави лек, овлажняващ и постно, а също така и хидратира устните, като ги прави естествено чиста и прозрачна.

3. 【8 цвята】 Байц и масло за устни се предлага в 8 цвята, те могат да се подчертае пълнотата на устните.Удобни ежедневни цвят, който изсветлява тена и разкрива добре пигментирани устни.

4. 【Лек и преносим】По време на пътуване дръжте набор от масла за устни в джобовете си, багажа и раници за овлажняване на устните.Той е компактен, очарователен и преносим.

5. 【Специален подарък】 Маслен блясък за устни е идеална като подарък за майки, любовници или приятели.Той е богат на масло от черешови костилки, което дълбоко подхранва устните, осигурява дълготрайна хидратация и помага да устои на външния стрес.

Допълнителна информация

Броят на части

РАЗХОД

Размер

Full Size

Тип

Блясък за устни

Държава/регион на производство

Китай

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5