Описание

Окачен сензор на педала на газта в събирането на 68V 85885 00 Замяна за APEX GT LE LTX GT MTX SE TXT RTX 115HP

1. OE Номер: Авариен номер на сензора за положение на педала на газта 68V 85885 00 за запитвания, моля, проверете вашата оригинален номер подробности, преди да закупят.

2. Идеално приложение: Подходящ за подвесного с мощност 115 с. л., замяна за APEX GT LE LTX GT MTX SE TXT RTX FX NYTRO MTX RAPTOR 700R SE ROADLINER S RS VENTURE TF SRVIPER RTX SE VK PROFESSIONAL.

3. Една отлична характеристика: сензор за положение на педала на газта TPS се използва за откриване на промени степен на отваряне на педала на газта, и оценка на условията на работа на двигателя.

4. Надеждни материали: Сензор за положение на педала на газта TPS е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и метал, за да гарантира превъзходна дълготрайност, висока устойчивост на удар, надраскване и влага, е трайна употреба.

5. Удобна настройка: датчик за положение на педала на газта, двигателя точно произведени в съответствие със стандарти, осигуряване на точно съвпадение, можете да инсталирате директно за подмяна на оригинала.

Параметри: Тип на продукта: сензор на педала на газта при събирането на

Материал: ABS, метал

OE: 68V 85885 00

Приложение: Подходящ за подвесного с мощност 115 с. л., замяна за APEX GT LE LTX GT MTX SE TXT RTX FX NYTRO MTX RAPTOR 700R SE ROADLINER S RS VENTURE TF SRVIPER RTX SE VK PROFESSIONAL.

Осъществяване списък: 1 х сензор на педала на газта при събирането на

Забележка: 1. Моля, проверете номер на продукта, съответстващ на информацията служи само за справка. 2. Ако не сте сигурни в продукта, моля, свържете се с нас преди да купите, за да се избегне ненужното възстановяване, благодаря!

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени са за ваша справка.

5. Времето за обслужване се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни. времето може да варира, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не носим отговорност за вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Тип

Датчик за налягане на засмукания въздух

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5