Описание

Характеристики:

OOTDTY

Уникален дизайн, тези пайети във формата на снежинки, демонстрират различни ефекти сияние под различни ъгли.дизайн с пайети във формата на снежинки, е уникален и

Многократно използване, пайети-снежинки са идеално място за вашия покритие и могат да бъдат депозирани в лицето, боди арт, очите, устните, бузите, калъфи за телефони, празнична картичка и така нататък; или украса на вашият дом, очила, пощенска картичка ръчна изработка и т.н.

Сигурност, пайети, изработени от PET материал, са безопасни, безвредни за околната среда.да не причинява вреда на кожата, дори и чувствителна, всеки продукт се опакова в отделна опаковка, за лесно съхранение и пренасяне.

Лесен за употреба, почистете повърхността на ноктите, нанесете лака за нокти, декорирайте ноктите си с пайети във формата на снежинки и се прилага най-горния слой за постигането на крайния ефект.

снежинка арт, холографски блясък снежинка е отличен за акрилни нокти, маникюр със собствените си ръце, педикюр, естествени нокти, типсов, гел-лак, гелевой или акрил на прах, грим и занаяти, които се получават ярки и блестящи.

Технически характеристики:

Материал: PET

Пратката включва:

1 кутия пайети във формата на снежинки

Забележка:

Възможни са грешки на 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Броят на части

РАЗХОД

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5