Описание

Маркирани точки:

1. Защитен пискюл: Нашата свирка е изработен от висококачествен помпона, който не съдържа вредни вещества и не е лесно ръждясва.Той е лек и здрав и е подходящ за различни дейности на открито.

2. Инструмент за оцеляване в дивата природа: Тази свирка е необходим на открито за пешеходен къмпинг, планинско катерене или на всяко друго приключение.Той може да издава силен и чист звук, който може да се чуе на голямо разстояние.

3. Инструмент за дресура: Ако искате да се обучават своите гълъби, кучета и други животни, този свирка - идеалният избор.Той издава ясен и силен звук, който лесно се контролира дишането си.

4.2 Видове: Независимо от това, дали имате нужда от свирка за спорт, къмпинг или в спешни ситуации, ни свирка лесна за използване и лесен за носене.Можете да избирате между штыковыми и висят малко екстри.

5. Силен звук: Този свирка притежава силна проникваща способност, която може да издава високите честоти на звука, което е ефективно за повикване на помощ в спешни ситуации, осигуряване на ефективен призив за помощ.

Перфектната свирка на спасител за катерене, тренировки или извънредни ситуации.Лек и издръжлив, с високите честоти на звука и удобно в переноске.Незаменим инструмент за осигуряване на безопасност и комуникация.

Име на продукта: Силен свирка

Тегло: 2,6 грама

Размер: 3.6*0.9*0.7 см

Материал: пискюл

Опаковка: найлонова торбичка

Полезни съвети:

1. По причини, като например цветната температура на монитора, камера, околната светлина и умения за заснемане на снимки на някои стоки може да има малки различия в цвета.Цветът зависи от самия продукт!

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания

Списък:

Силен мах * 1

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Тип

Комплекти за първа помощ

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5