Описание

Това е голяма машина, може да бъде изпратен само на морето в пристанището или морето до вратата, моля, свържете се с нас, за да се изчисли определена цена на доставка за вас.

Описание на продукта

Индустриален шредер за раздробяване на хранителни продукти, смесител за преработка на зеленчуци широко се прилага в хотели, фабрики за производство на храни и напитки в ресторантите, търговията на дребно, хранителни магазини.Той обработи храната в продължение на много кратък период от време.

Спецификация

Модел: FWD16106

Напрежение: 110/220 V 50 Hz/60 Hz

Мощност: 1800 W

Обем: 32 л

Скорост на въртене: 1400 об/мин

Материал: неръждаема стомана

Размер: 670 * 620 * 1055 мм

Размер на опаковката: 770 * 720 * 1200 мм

N. W / G. W: 45 кг / 51 кг

Повече снимки

За нас

Jiaozuo Forward - това е солидна компания с дългогодишен опит като специалист в областта на храненето механично оборудване.Благодарение на автоматизация, цифровизация и хуманни ние отстояваме повторно процес на производство на хранителни продукти, на базата на надеждни технологии и непроменено качество.Почистване, почистване, смила, разтривайте на ренде и се нарязва на филийки - прости ежедневните операции, повтарящи се в рамките на деня на кухни или ресторанти на големи и малки заведения, супермаркети и хипермаркети, както и в хранително-вкусовата промишленост като цяло.Разработени и олимпийските кръгове, предназначена специално за решаване на проблеми с производителността, нашите машини са идеални за спестяване на труд и минимизиране на отпадъците.Нашата цел - да доставят надеждни, икономични и надеждни хранителни машини за всеки бюджет и да осигури удовлетвореност на клиентите на всеки етап.Всички наши продукти отговарят на строги изисквания за сигурност и е спечелил най-високата позиция на международния пазар благодарение на качеството на производство, за сигурност и гигиеничности в употреба.Имат богат професионален опит и цялостна маркетингови изследвания, ние вече сме установили нашата точна пазарна позиция на различни континенти и разпространяваме нашите продукти по целия свят, например в Европа, Южна Азия, Африка, Австралия и Америка.

Опаковане, доставка и данъци

1. И двамата се надяваме, че продуктът ще бъде жив и здрав, когато го получите, така че ние ще се погрижим за това, че стоката е била плътно и внимателно опаковани.

2. Моля, уверете се, че вашият адрес и телефонен номер са посочени правилно, ние можем да изпратим на стоки в рамките на 5 работни дни след плащане.

3. В повечето страни срокът за доставка е 15-45 работни дни.Но за доставка на някои стоки може да бъде отложено поради неправилно движение на превозвача, на митническите закъснения, вносни тарифи, националната политика за клиенти, отдалечени райони или на всякакви други обстоятелства, които са извън нашия контрол.Надявам се, вие можете да разберете и търпеливо да изчакате.

4. Моля, имайте предвид, че когато пратката пристигне на местната митница, може да се наложи да плащат данък и да взема един колет.Ние не поемаме никакви мита или такси върху вноса.Ако митническо оформяне не успеят по причина на купувача и стоката да бъде върната или унищожена, ние не ще възстановим никакви пари.

Допълнителна информация

Мощност (W)

1800 W

Произход

Континентален Китай

Името на марката

FUWODA

Напрежение (V)

110/220V

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5