Описание

Основни продукти:

1. Бърза и интелигентна зареждане: Този автомобилен mp3 плейър поддържа бързо зареждане 3 устройства или на предсказуем изход за зареждане на устройството PD + USB, в зависимост от нивото на зареждане.Той автоматично дава необходимия ток за всяко устройство, като ви спестява време и енергия.

2. Намаляване на шума: Благодарение на безжичен закон 5.3 и технологии за оптимизация на чипове, този автомобилен mp3 плейър може ефективно премахва фоновия шум и да се избегнат смущения в честотния обхват, като осигурява чисто и ясно качество на звука.

3. Безопасно шофиране: Този автомобилен mp3 плеър с USB ви позволява да се наслаждавате на любимата си музика, без да се отвлича вниманието ви от пътя.Той също така следи напрежението на батерията на вашия автомобил в реално време и ви предупреждава, ако то е твърде ниско или твърде високо.Проследяване на състоянието на оперативната съвместимост на вашия автомобил, можете да се предотвратят потенциални проблеми и да се вози със спокойна душа.

4. Музикално нощно виждане: Насладете се на по-романтично шофиране с този автомобилен mp3 плеър, който е оборудван с семицветным режим на светлините и цветни атмосферни светлини.Можете да чуете гласа на доброто качество и регулира яркостта на околното осветление в съответствие със своето настроение.

5. По-безопасно шофиране: Този автомобилен mp3 плеър с USB позволява да се наслаждавате на любимата си музика, без да се отклонява вниманието от пътя.Той също е снабден с множество функции за защита от съединение, за да се предотврати прегряване, презареждането и късо съединение.

Описание:

Превърнете своята кола в музикален център с помощта на нашия автомобилен FM-предавател.Оборудван с wi-процесор 5.3, той без проблеми транслирует музика от вашия мобилен телефон или зарядно устройство.Контрол на напрежението на батерията в режим на реално време осигурява безопасността по време на шофиране.Насладете се на по-романтично шофиране с нашите ультрасовременным предавател.

Спецификация: 1. Име на продукта: адаптер за Кола FM-предавател

2. Размер на опаковката на продукта: (приблизително) 10*6.5*4.5 см/3.94*2.56*1.77 инча

3. Тегло на продукта: 64 г

Списък на пакетите:

Адаптер за кола FM трансмитер * 1

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на продукта може да се различават по цвят, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване могат да бъдат отклонение в размер на изделия.

Допълнителна информация

Функция автомобилен Mp3 плейър 3

Лек Високоговорител за повечето автомобили

Специални характеристики

Автомобилен mp3 плеър Аудио музикален адаптер

Името на марката

Ai CAR ЗАБАВНИ

Размер на продукта

9x5x4 см

Функция автомобилен Mp3 плейър 2

Автомобилен MP3 плеър с 3 порта и 7-цветен атмосферни Осветление за хендсфри

Функция автомобилен mp3 плейър

Безжично зарядно за Кола е с 3 порта

Вид на материала

Пластмаса

Произход

Континентален Китай

Името на модела

Автомобилен mp3 плеър с USB

Тегло на продукта

41g

Функция автомобилен Mp3 плейър 4

автомобилни аксесоари

Напрежение

12V

Вид на продукта

FM-предаватели

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5