Описание

Този 3-пинов куплунг за ремарке, предназначени за инсталиране на ремаркета стандарт на ЕС и да ги свържете на нов фаркопу.Той може да изпраща електронни сигнални светлини с колата си в каравана, като същевременно се гарантира сигурността и видимостта на пътя.Вилица е висококачествен корпус, здрав и водоустойчив.Лесен за инсталиране и използване, този 3-за контакт щепсел на ремаркето е задължителен аксесоар за вашето ремарке.

Спецификация:

Размер: около 6.3*6.3**6.8 см|2.48*2.48*2.67 инча

Материал за контакт: мед

Вид: контакт

Форма: кръгла

Особености: водоустойчив

Брой игли: 3

Изходно напрежение: 12

Основна функция: свързване на ремарке към източник на захранване, подходящ за изобразяване на светлинна сигнализация на ремаркето

Област на приложение: търговски транспорт/ремарке/кемпер/кола/кораб и т.н.

Опаковъчен лист:

1 бр. * конектор за свързване на ремаркето

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. Предаване електронни сигнални светлини: С помощта на 3-контактен конектор за свързване на ремарке можете лесно и сигурно свързване на вашия автомобил и ремарке и да се гарантира правилната работа на електронни сигнални светлини.

2. Здрав и надежден, Благодарение на высококачественному дизайн и гумени полагане на този конектор за свързване на ремаркето не позволява попадането на вода и прах, като осигурява антикорозионна и водоустойчиви характеристики и дълъг експлоатационен живот.

3. Удобно свързване на ремаркето: С помощта на този съединител за свързване на ремарке лесно можете да се свържете ремарке към източник на захранване, за да, без никакви проблеми показване на сигналните светлини на ремаркето.Той е съвместим със стандартните ремаркета и полуремаркета на ЕС и лесно да се създаде.

4. Лесна инсталация: Този жак за свързване на ремаркето може да се инсталира на нов теглич без никакви допълнителни инструменти, а също така е практичен дизайн, който ще ви помогне да поправите повредената калъф за стара кола.

5. Многократно използване: Този конектор осигурява надеждна и стабилна връзка за вашия корабно ремарке, кола, микробус или търговски транспорт.Той е изработен от висококачествени материали и издържа на тежки атмосферни условия.

Допълнителна информация

Тегло на продукта

1.00kg

Името на марката

Ai CAR ЗАБАВНИ

Вид на продукта

Кабели, Адаптери и контакти

Напрежение

12V

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5