Описание

Контейнер за съхранение на зърно Ориз, Въртящи се На 360 Градуса Опаковка на хранителни продукти За съхранение на Зърно, Измервателен цилиндър

1. Голям капацитет за съхранение на зърно: Буре за съхранение на ориз има по-голям капацитет, достатъчен за съхранение на количеството ориз в обикновени домакинства, което я прави удобна и практична.

2. Хранително-вкусовата полипропилен материал: Прозрачно кофа за съхранение на ориз пресована тип, произведени от полипропилен материал, който може ефективно да предотврати появата на вредители и поддържа фигура суха.

3. Конструкция източване на чаша: Това е кофа за съхранение на ориз е специално разработен с източване си чаша, от която може лесно да се отцежда излишната вода и да се гарантира сухота и свежест ориз.

4. Лесен за работа: Прозрачно кофа за съхранение на ориз прессового тип оборудвано нажимным ключ, който е проста и лесна за експлоатация и може ефективно да се запази вкуса на ориза.

5. Добра видимост: Дизайн от прозрачен материал ясен и прозрачен, което позволява лесно да следите състоянието на оризови зърна на съхранение.

6. Конструкция с 6 мрежи: контейнер за съхранение на ориз и зърно е проектиран във формата на шест мрежи, в които можете да съхранявате различни видове сухи зърна.

Параметри: Тип на продукта: кофа за ориз

Материал на продукта: PP

Осъществяване списък:

1 х кофа за ориз

1 х Мерителна чашка

1 х Писалка

4 х Поставка за краката

Допълнителна информация

Произход

Континентален Китай

Името на марката

Haofy

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5