Описание

Генератор на сигнали точност ръководят Ръчно Аналогов Имитатор на Текущото напрежение 0-24 мА

Характеристика: 1. Електрическо оборудване: Този генератор на сигнали текущото напрежение е най-често електрически устройства съоръжения, използвани от строителни инженери електротехници за инсталиране, въвеждане в експлоатация, основен ремонт и техническо обслужване на електрическите съоръжения на място.

2. Сигурността на свързване: Генератор има plug-in терминали и изходния ток от 0 до 24 мА, че прави връзка безопасно и удобно.

3. Многократно 4-цифрен дисплей: Генератор на сигнали е оборудван с 4-оценяват цифров апарат с висока разделителна способност с равномерно с регулируема яркост дисплей (показване от 1 до 8 нива на яркост).

4. Акумулаторна батерия: генератор на сигнали зарежда чрез универсален интерфейс microUSB и може да бъде свързан към мобилни източници на захранване, зарядно устройство, компютър USB портове и т.н.

5. Настройка на режима на работа: Този генератор на сигнали поддържа стойността на напрежението и тока в интерфейса на нормалната работа, щракнете върху енкодер за да се спаси, отпуснете бутона OK, и на екрана ще се покаже ... съобщение за успешното водене.Запазена показва веднага след рестартиране, така че не е нужно да конфигурирате настройките всеки път, когато включите компютъра.

6. Лесен за носене: генератор на сигнали лесен за переноске и малки по размер, което го прави най-добрият избор за въвеждане в експлоатация на място.

Параметри: Тип на продукта: генераторът на сигнали

Материал: ABS

Модел: SG002

Цвят: черен

Изходно напрежение: от-12 до + 12

Изходен ток: от 0 до 24 мА

Адаптируемый батерия: литиева батерия от 3.7 (не е включен в комплекта)

Начин на употреба: Готов за употреба при включване на

Списък с пакети: 1 x Генератор на сигнали

Допълнителна информация

Аксесоари за diy

ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

Името на марката

Арамокс

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5