Описание

Описание:

А за птици е изработена от устойчив на железен материал, метален покрив и основа покрити, ефектът на защита от ръжда-добре, в сравнение с конвенционалните материали.Външен вид боядисана зелена боя, красива и напреднали.Перфектен подарък за любителите на птици.

Спецификация:

Име на продукта: Ясла за птици

Материал: желязо

Размер на продукта: около 33 * 17 * 17 см/13*6.7*6.7 инча

Тегло на опаковката: около 520 грама

Опаковъчен лист:

А за птиците * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчни измервания се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте повече детайли за продукта

1. 【Здрав】 Изработен от устойчив на железен материал, антикоррозийный ефект е по-добре, в сравнение с конвенционалните материали.Целият корпус на хранилки за птици е изработена във формата на коледна елха, а отвън е боядисан зелена боя.

2.【Голям отвор за хранене】 Ясла за семена за птици има голям отвор за хранене, което ви позволява да заспите различни комбинирани фуражи, като например шафран, ядки и плодове, които могат лесно да се разтоварят автоматично без чести ръчни операции.

3. 【Дренажни отвори】 Е задължителна ясла за птици в градината.Метална ясла за птици има покрив, предпазва птиците от слънце и дъжд, както и дренажни отвори в тава, предотвратяват натрупването на вода в яслите.

4. 【Прости стъпки за използване 】 Отгоре има вериги, за да можете да окачите подвесную къщичка за птици на куки или клончета.Тя е много удобна за използване.Просто вдигнете капака, напълнете храна за птици и затворете капака.

5.【Идеален подарък】 Метална ясла за птичи семена, не само привлича най-различни видове птици, но и е чудесна украса за градината.Благодарение на елегантния дизайн, това е идеален подарък за любителите на птици.

Допълнителна информация

Материал

Пластмаса

Тип

ПТИЦИ

Произход

Континентален Китай

Характеристика

Автоматично

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5