Описание

C66 Дишаща Куче Колани, Въжета, Регулируем Куче Нагрудная Колани за Кученца, Стоки за домашни любимци за Дресура на кучета и Котки на открито C66

Описание:

Характеристики:

1. Регулируема жилетка за кучета с мека подплата: Тази жилетка за кучета е оборудван с регулиращи се презрамки и мека подплата, за да се гарантира удобно прилягане на вашето пушистому приятел по време на разходка или активен отдих.

2. Дишаща шлейка за кучета: Дишаща материя на този комплект колан и въже, за кучета осигурява адекватен въздушен поток, при запазване на прохлада и комфорт на вашия домашен любимец по време на разходка или тренировка.

3. Преносим комплект колан за кучета: Този комплект колан за кучета лек и удобен, в переноске, което го прави удобен за приключения на открито или за пътуване с вашия кучешка спътник.

4. Лека въже от дишаща замшевой плат: Лека въже, изработени от дишаща замшевой тъкан, осигурява здрав захват, осигурява комфорт на вашето куче и предотвратяване на всяко напрежение на шията или раменете.

5. Здрав елек със светлоотразителен дизайн. Тази жилетка е разработена с оглед на дълголетие и има отразяваща дизайн, който подобрява видимостта в условия на слаба осветеност, като същевременно се гарантира сигурността на вашето куче по време на разходка или тренировка на открито.

Технически характеристики:

Материал: велур

Размер, горловина (см), гърдите (см) дължина на въжето (см)

XXS, 31, 41, 140

XS, 41, 50, 140

S, 48, 54, 140

M, 54, 64, 140

L, 62, 77, 140

Забележка:

Поради ефекта на осветлението на екрана на действителния цвят на продукта може да се различават малко.

Поради ръчно измерване се допуска толеранс в размера.

Пратката включва:

1 * Шлейка за кучета

Допълнителна информация

Материал

Найлон

Произход

Континентален Китай

Тип

Яки

Това е интелигентно устройство

No

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5