Описание

Тостер за печене на 2 Филии, Двустранен Автоматичен Мини-Тостер За Закуска, Бързо Загряване, Широка Слот От Неръждаема Стомана, 6 Настройки, Тостер, посуда За Приготвяне на Храна

Характеристики:

1. Двупосочен загряване: кажете сбогом на привеждане в съответствие препечени филийки хляб.В нашия тостер за хляб се използва технология за двустранно нагряване за равномерно препичане двете страни на хляб.Това означава, че повече не ще подгоревших ръбове или недожаренной ядро.

2. Удобен за потребителя дизайн: Моята хлебопечка има термостойкими дръжки за предотвратяване на изгаряния и е оборудван с механизъм за защита от задръствания, предотвращающим залепване на хляб.Сега можете да безгрижно поджаривать хляба си, знаейки, че нашият тостер осигурява безопасност и удобство.

3. Мощен нагревателен елемент: Благодарение на мощния нагревательному елемент с мощност 750 W нашата машина за приготвяне на закуска бързо се нагрява и осигурява стабилни резултати от изпичането.Висока мощност осигурява бързо изпичане, което ви позволява да се насладите на закуска на шведска маса в най-кратки срокове.

4. Автоматична функция: повече не е нужно постоянно да следи за приготвяне на тостове.Нашата пещ за печене на хляб има функция, която отделя хляб, след като той е поджарился.Тази функция гарантира, че вашият тост не остане вътре тостер твърде дълго време, за предотвратяване на пережаривание или пригорание.

5. Конструкция от неръждаема стомана: Нашият двустранен тостер за печене е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която осигурява стабилност по време на употреба и елегантен външен вид.Материал от неръждаема стомана не само повишава издръжливостта, но и осигурява стабилност при работа с тостер.

Спецификация:

Произход: Китай

Мощност (W): 601-800 W

Напрежение (V): 220-240 V

Мощност:

Сертифициране: ЛИПСВА

Функция: печене

Материал: неръждаема стомана

Начин на управление: механично управление таймер

Номер на модел: Хлебопечки

Начин отопление: ел. нагревательная тръба

Гребло за разбъркване: няма

Номинална честота: 50 Hz

Брой секции за печене: повече от 5

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 * Тостер за Хляб

Допълнителна информация

Функция

Сладкиши

Камерата за печене

Не повече от 5 парчета

Обемът на

500 г

Номер на модела

Хлебопечки

гребло за смесване

Няма

Материал

Неръждаема стомана

LCD дисплей

No

Мощност (W)

601-800 W

Произход

Континентален Китай

Напрежение (V)

220-240 v

Режим на управление

Механично Управление Таймер

Начин на нагряване

Електрическа нагревательная тръба

Номинална честота

50 Hz

Името на марката

alloet

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5