Описание

Описание и характеристики:

Тази автомобилна камера за обратно виждане е идеален за шофиране и лесно да инсталирате, така че да можете безопасно шофиране дори в тъмното.

1. Изработена от качествен материал за PC, нашата камера за задно виждане има изключителна защита от треперене, смущения и прах.

2. Се предлага с CMOS-матрица с висока разделителна способност, сензор за картината и резолюция 1024 x 768 ефективни пиксела за получаване на изображения на по-високо качество.

3. Проектиран с 12 led лампи високо ниво, той ще гарантира, че ефектът осветление на камерата с висока разделителна способност ще бъде по-ясен през нощта.

Технически характеристики:

Заглавие: Автомобилна камера за обратно виждане

Резолюция: 800 ТВЛ

Ъгъл на наклон на лещата: 170 градуса по диагонал; 150 градуса хоризонтално

Клас на водоустойчивост: IP68 водоустойчив

Формат: NTSC (по подразбиране)

Източник на захранване: DC 12V

Конектор: Standard корона Lotus

Работна температура: от -20 ° C до + 70 °C

Размер на продукта: около 13x8x5,5 см/5,1x3,1x2,1 инча

Опаковъчен лист:

тренировка с диаметър 18,5 mm (за малка сламена шапка /пробийте дупки с диаметър 18,5 mm) * 1

Фотоапарат * 1

Захранващ кабел с дължина 1 метър * 1

Видеокабель дължина от 6 m * 1

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Удобна автомобилна камера за обратно виждане: благодарение на CMOS-сенсору с висока разделителна способност, сензор за изображения и 1024 x 768-ефективен пикселям, можете да сте сигурни в нейното използване, тъй като тя осигурява по-високо качество на изображението в сравнение с други камери за обратно виждане, по същите цени.

2. Най-добрият избор за шофиране: Камера за обратно виждане на колата играе важна роля в движение.Той има ясно изображение и да заснемете кристално поле на зрение независимо от деня или нощта, така че проблемът с лошото ехо в нощта е решен, осигуряване на безопасността при шофиране дори в тъмното.

3. Страхотен материал: Изработени от качествени материали за КОМПЮТРИ, нашата камера за задно виждане изключително устойчиви на разклаща, смущения и прах и може да се използва в продължение на дълго време.Той е оборудван с 12 led лампи високо ниво, осигуряващи по-ясни светлинен ефект камера с висока разделителна способност в нощта.

4. Напълно водоустойчив: Тази резервна камера за задно виждане обръща голямо внимание на детайлите и се отличава с уникална здравина и водонепроницаемостью IP68.По този начин, изобщо не е нужно да се притеснявате за дъжд, и вие със сигурност може да измие колата си с вода под високо налягане.

5. Лесен монтаж: Без никакви сложни действия на нашата камера за обратно виждане много лесно да се създаде в задната част на автомобила.Тя е компактен, личи и никога няма да се отрази върху естетиката на превозното средство.

Допълнителна информация

Тип

Видима

Името на марката

AUTOECHO

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5