Описание

Водещи елементи:

1. Отличен материал: Тази закачалка е направена от отлично огнеупорни и водоустойчиви материали от плат Оксфорд.Такива превъзходни материали позволяват на тази чанта с цип ефективно защитава вашите ценности от износване.

2. Сигурно прикриване на: Тази безопасна закачалка елиминира бросающиеся в очите и обемисти недостатъците на традиционните сейфове.Можете лесно цаката на всяка закачалка за дрехи или да скрие под дрехите.С помощта на тази чанта с цип може да имате собствено тайно място.

3. Голямо пространство: размерът на тази чанта с цип е 17,5 x 12,5 инча, така че можете да съхранявате много неща по свое собствено усмотрение.На вътрешния слой на тази закачалки има малка чанта за съхранение, която е на добро място за съхранение на пари, бижута, скъпоценни метали и паспорти.

4. Лесно се съхранява и транспортира в: Удобен дизайн на този своята практика с цип дължи го цип и форма.С помощта на закачалки можете по-добре да ги поставите.Можете също така да го скрие под дрехите, така че по всяко време да се грижи за важните неща.

5. Идеален подарък: Този калъф с цип - идеален подарък за семейството и приятелите.С помощта на вашето семейство или приятели могат много надеждно съхраняване на ценни вещи.Дори по време на пътуване не им е нужно да се притеснявате за загуба или повреда на лични вещи.

Описание:

Все още притеснявате за загуба на ценности в дома си по време на пътуване?Все още притеснявате за загуба на ценности и документи в хотел в чужбина?Тази чанта за съхранение ще ви помогне да съхранявате ценни неща като портмоне, пари, бижута, ценни метали, биткоины, колекционерски монети, часовници, паспорти и т.н. Той е изработен от висококачествени огнеупорни и водоустойчиви материал 600D Oxford, който ефективно да защитава ценните неща в чантата си от износване, което е много безопасно и удобно.За разлика от традиционния сейфа, той е лек и удобен, може да се мотае.Външна светкавица ви позволява лесно поставяне закачалка за дрехи и поставяйки я в шкаф.Той почти незабележим за околните.Това е креативен подарък за себе си, семейството си и приятелите.

Технически характеристики:

1. Име на продукта: чанта за съхранение на кожи

2. Размер: 44,5 * 32 см

3. Тегло: 150 грама

4. Материал: плат Оксфорд

опаковъчен лист:

1 * Чанта за съхранение

Допълнителна информация

Форма

Тип на окачване на дрехи/Висящ тип

Използването на

Пътуване

Тип

Чанта за съхранение

Произход

Континентален Китай

Номер на модела

Окачен сейф за пренасочване на

Приложимо място

дневна

Модел

Триизмерен вид

Материал

Платно

Характеристика

Устойчиви

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5