Описание

1. Описание на продукта

【Нашето предимство】 Пръти са изработени от висококачествен алуминий, подпорни крака, изработени от висококачествена пластмаса.Те имат малко тегло, лесни за инсталиране и демонтирането.Максимална товароподемност е 220 кг (100 кг).

【Внимание и оборудване 】 Багаж греда на багажника на покрива са подходящи за съвместимост с Годни за Honda Element 2003-2011, проверете дали той е вашия автомобил, за да се уверите в правилното засаждане на всеки автомобил, прочетете описание.

【Лесна инсталация и по-малък шум от вятър】 Лесно се сглобява и се отстранява за няколко минути.пробиване/рязане не се изисква.Оптимизиран дизайн капки вода, ефективно намалява съпротивлението на вятъра и шума.

【Функция】 Отлично решение, ако имате извънгабаритни елементи, които трябва да изпълнява, например: каяк, кану, багаж, сноуборд, ски, велосипеди, въдици и др.

2. Коментари за доставка

【1】 В комплект 2 бара и необходими аксесоари за инсталиране.

【2】 Ние ще изпратим на стоки в рамките на 5 дни, след като системата потвърди плащането на купувача.

【3】 FedEx, DHL, TNT или UPS, 5-7 работни дни за официалното поръчката, но определено време за доставка зависи от дестинацията и така нататък.

3. Определяне

Багажници на покрива най-често се използват за самостоятелни пътувания.

Може да се използва с багажными боксами и дограма на покрива за превоз на багаж, увеличаване на вътрешното пространство на автомобила, както и за транспортиране на други спортни съоръжения.Например, ски, велосипеди, ветроходни лодки и т.н., които декоративна и функционална роля.

4. Политика на връщане

Ние можем да гарантираме високо качество и да се споразумеят за замяна на дефектните стоки в съотношение 1:1.

5. Моля, обърнете внимание

Поради разлика между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, но ние гарантираме, че продуктът е в точно отговаря на изображение.

Ако имаме някакви проблеми, моля не се колебайте първо да свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема и да предоставят най-добрите услуги.Бихме били благодарни, ако бихте могли да се свържете с нас до получаване на обратна връзка.

Допълнителна информация

Цвят

Черен

Характеристики

Подвижни

Броят на части

2

Настаняване на превозното средство

Покрив

Вид на продукта

Багажни рафтове и кутии за покрив

Гаранция на производителя

1 година

Вид на материала

Алуминий

Произход

Континентален Китай

Полезен товар

75 КГ

Тип

Напречната греда

Инсталация Оборудването са включени в комплекта

ДА

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5