Описание

Подробна информация за продукта:

характеристика:

Очна линия на миглите с двоен връх: очна линия е двойна, на върха, така че можете лесно да създавате по-чисти, точни линии, които всеки път ви придават перфектен контур на долните мигли.

Водоустойчиви и устойчиви на петна: Долната коса на миглите е водостойкую и устойчиви на петна от формула, така че не е нужно да се притеснявате за размазывании грим след нанасяне.Долната щеточку за мигли лесно се почистват с мек почистващ препарат или средство за отстраняване на грим.

Молив за долните мигли с двоен фитил: не само за долните мигли.Тя може да се използва за подчертаване линията на веждите, контура на очите и линия на растеж на косъма, което го прави универсално решение за всички ваши нужди в грима.

ЛЕСЕН за ИЗПОЛЗВАНЕ: молив за изграждане на долните мигли с две топчета с ультратонким връх и двойно вилица не само подходяща за професионален грим, но и е най-добрият избор за начинаещи гримьори.

Описание на продукта

100% чисто нов и високо качество

Материал: друго

Размер: 13.5*2*1.5 см

брой: 1

Съдържание на пакета:

1/спирала за мигли

Бележки:

Конвертиране на: 1 cm = 10 mm = 0,39 инча.

Поради ръчно измерване може да бъде грешка от 0 до 1 виж внимание.Моля, проверете внимателно, преди да вземат решение за покупка.

Поради различни монитори цвят на снимката на продукта може да се различават от действителните цветове.

Допълнителна информация

Ползи

Тайният

Произход

Континентален Китай

Тип

Комбинация от сенки и очна линия

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5