Описание

Описание:

Адаптер за запалката на автомобил 220v ac в 12v dc може да се преобразува 110-240v ac от стенните вилици в 12 vdc за зарядно устройство или запалката на автомобил.Идеално за автомобилни устройства за ароматерапия, автомобилния кислороден бар, автомобилния маломощен предавател, и други автомобилни електрически уреди и т.н. Той е много удобен и лесен за използване, което позволява да се свържете по всяко време и на всяко място.

Спецификация:

Наименование: адаптер за Кола

Вход: 90-240, 50/60 Hz

Изход: 12v dc, 500 ma

Цвят: черен

Технически характеристики на: европейските норми, американските норми

Материал: пластмаса, метал

Мощност: 6 W

Опаковъчен лист: адаптер за кола * 1

Забележка: Изходна мощност на продукта е 12-500 ma, моля, не забравяйте да проверите, дали мощност на изделия диапазон мощност на изхода на този на продукта

Ръководство за експлоатация на продукта:

1. В днешно време, много автомобилни уреди все по-често се използват в автомобилната зажигалках за цигари.Сега, с нашия продукт, вие може да донесе на детето си у дома, който може да се използва само в колата, за най-добрия начин да го използвате. !

2. Свържете устройството към електрическата мрежа на дома, а след това можете да поставите в устройството на някои автомобилни прикуриватели, като например устройство за ароматерапия кола, авто кислороден бар, авто предавател и други маломощни автомобилни електрически уреди и т.н.

Забележка: Мощност автомобилен инвертор, авто прахосмукачка, въздушна помпа и други електрически уреди далеч надхвърля 6 W, така че те не могат да свържете към този продукт.

Не поставяйте зарядното устройство във влажни помещения или при висока температура.Обикновено зарядното устройство не се нагрява над 60 градуса с. при нормална стайна температура и това няма да доведе до повреда на устройството.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Лек и компактен: Стенен преобразувател на мощност запалката е лек и компактен конектор, който е идеален за ежедневна употреба, пътувания и пътувания път.

2. Фантастичен адаптер: Конвертор штепсельной вилици запалката на ac 220 В постоянен 12 В ЕС-САЩ идеален за ежедневна употреба, той може да преобразува домакински мощност 12 волта за постоянен ток, за да храни своите 12-волтови продукти и аксесоари.

3. Широка гама от приложения: Стенен преобразувател на мощност запалка е идеален за преобразуване на 110-240 v променлив ток, от фаянс вилици в 12 vdc за зарядно устройство или запалката на автомобил.

4. Лесна употреба: Стенен преобразувател на мощност запалката е лесен за използване.Може да се свържете по всяко време и на всяко място.Насладете се на удобно зареждане.

5. Послепродажная гаранция: Обслужване на клиентите е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро, за да ви осигурят перфектния пазаруване.

Допълнителна информация

Брой изходни интерфейси

1

Името на марката

Ai CAR ЗАБАВНИ

Произход

Континентален Китай

Коментари

Бъдете тези, които ще направят преглед

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани*

1 2 3 4 5